Lista poklona

KUTAK ZA SLAVLJENIKE:


Dobrodošli na stranicu gde ćete ukratko saznati kako možete da sastavite listu poklona prema svojim željama i kako da pozovete svoje goste da je pogledaju.
Pogledajte demo listu ovde.

 

5 razloga zašto je lepo imati Poklon Listu:

 1. gostima olakšavate izbor poklona i dajete im ideje (kojih nikada nije dosta)
 2. dobijate na poklon stvari koje zaista želite
 3. nema dupliranja poklona
 4. gosti su u mogućnosti da podele trošak pri kupovini vrednijih poklona
 5. savremen, praktičan i zabavan način darivanja
 1. korak – Registracija
  Unesite svoj e-mail i password kako biste zaštitili svoju listu i omogućili samo gostima koje ste pozvali na proslavu da rezervišu poklone.
  Nakon registracije, na Vaš e-mail će stići aktivacioni link koji treba da pratite i tako potvrdite da je to Vaš nalog.
  Registruj me

 2. korak – Sastavljanje Poklon Liste
  Lista poklona se jednostavno sastavlja. Dovoljno je da unesete naziv poklona, cenu, prodajno mesto i da postavite fotografiju.

 3. korak – Obaveštavanje gostiju o Poklon Listi
  Kada sastavite svoju listu, unećete Ključ Poklon Liste (šifru sastavljenu od brojeva i slova), koji ćete moći da odštampate na pozivnicama ili pošaljete preko našeg sajta na e-mail svojih gostiju.

 4. korak – Izmena liste poklona za slavljenike
  U svakom trenutku možete da izmenite svoju listu poklona. Jednostavno ćete dodati novi poklon, izbrisati stari ili izmeniti cenu, fotografiju...

  Registrujte se za poklon listu

  Kako Gosti biraju?

  Vaše zvanice će pomoću Ključa imati pristup Vašoj Poklon Listi. Nakon registracije, moći će da odaberu artikal koji žele da Vam poklone.
  Gost odabira poklon tako što ga rezerviše. Pored naziva poklona sada stoji status: Poklon je rezervisan. Slavljenici ne vide ko je rezevisao poklon da bi sve ostalo iznenađenje, ali sistem memoriše podatke, tako da se zna koji je gost odabrao koji poklon.
  Nakon kupovine poklona, gost jednostavno označava da je poklon kupljen.
  Nekada više gostiju žele da kupe isti poklon i da podele trošak. U tom slučaju, gost bira opciju – Zajednička kupovina poklona. Poklon dobija status: Poklon je delimično rezervisan. Svi učesnici u kupovini jednog poklona dobijaju podatke ostalih učesnika kako bi se realizovala zajednička kupovina.

Logovanje za slavljenike i goste:


Password:
Registrujte se

Prodavnice:

Foto Sale

Epicentar - kola jezika